Fogmegtartó kezelések

Ha a fogunkat borító fogzománc felszíne megsérül, emögött leggyakrabban a fogszuvasodás áll. Ebben az esetben további romlás megakadályozására fogtömést alkalmazunk.
Ha a fogak letöredeznek vagy elkopnak, ilyenkor lehet fogtöméssel pótolni a foghiányt.
Rendelőnkben kizárólag kiváló minőségű az esztétikai és fiziológiai feltételeknek maximálisan megfelelő fényre keményedő üvegionomer tömőanyagokat használunk.

Gyökérkezelés leggyakoribb oka, hogy a szuvasodást okozó baktériumok elérik a fogbél üreget, ahol az idegvégződések találhatók. Gyökérkezelés során fő célunk a fogbél üregben és adott esetben, a foggyökerekben, illetve a gyökerek körüli csont és fogágy területén fellépő gyulladás megszüntetése, valamint a gyulladás újra kialakulásának megakadályozása.

Időpontfoglalásért keressen minket bizalommal!

RÁDAY MOSOLY CENTRUM KFT

1183 Budapest, Ráday Gedeon utca 60.

06 30 687 2278

radaymosoly.recepcio@gmail.com

szolgáltatásaink az ügyfelek
szemszögéből

Ez a rendelő valóban mosolyt kelt a Ráday utcában! A doktornő és az asszisztense is nagyon kedves, türelmes, alapos munkát végeznek normális áron, rugalmasan és maximálisan segítőkészek. Ennél jobb fogászati rendelőben még nem jártunk. Ha lehet azt mondani egy fogászati rendelőre, h szívesen megyek, akkor ez az minden szempontból!
Márti S.
Ha van aki félve jár fogorvoshoz, azt ajánlom hozzájuk menjenek a problémáikkal, mert amit én tapasztaltam, szívből tudom ajánlani! 3-szor kellett bölcsességfog húzással ellátogatnom hozzájuk, Katalin doktornő profizmusával abszolút tűrhető volt mind a három műtét, még annak is aki egyébként be van tojva a fogászati rendelőktől..:))) lelkiismeretes, kedves és igyekszik a legóvatosabban elvégezni a dolgát. Profi csapat! 🙂
Petra Z.
Precízek és kedvesek az orvosok, hibátlan munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Gergő V.